• en
  • de
  • fr
Search
Telefoon nummer
+31(0)88 226 34 56

Totaalleverancier

HomeTotaalleverancier

Bodijn als totaalleverancier

U fabriceert en verwerkt producten in de food sector of non-food sector en u zoekt perfect op uw product toegesneden totaaloplossingen. Weegmachines, doseermachines, verpakkingsmachines, en meer, alles wat u nodig heeft om uw klanten goed te bedienen.
Wij ontwerpen, bouwen en leveren machines voor alle voedingsmiddelen en heel veel non-food producten die gesorteerd, afgewogen en verpakt moeten worden. Of het nu dropjes, snoepjes, zuidvruchten, koekjes, noten, kaasblokjes, verpakte vis- of vleesproducten, vaatwastabletten of spijkers zijn.
Bodijn denkt met u mee en levert totaaloplossingen voor uw productielijn.

Machines voor meerdere producten inzetbaar

De machines die we neerzetten zijn voor meerdere producten inzetbaar. En duurzaam, ze gaan al snel meer dan 20 jaar mee. Uiteraard kunt u onze hulp inroepen, mocht er toch een probleem zijn. De gebruikte materialen voldoen aan alle wettelijk gestelde eisen.

Snel en efficiënt schakelen

U profiteert van onze korte communicatielijnen. We hebben onze eigen tekenkamer en montage- en assemblage teams. U kunt snel en efficiënt schakelen met onze afdeling engineering en de projectleiding. We leveren machines volledig getest en indien gewenst turn-key op, zodat u direct kunt beginnen met het verwerken van uw food producten of non-food producten.

Maatwerk machinebouw

Daarnaast leveren we machines op maat: machines die u nodig heeft net voordat het verdere proces van afwegen/tellen en inpakken aan de orde komt. Voorbeelden daarvan zijn Marsh Mallow en layer cake lijnen. Wij maken, leveren en installeren dergelijke machines bij u. Alles wordt op maat gemaakt, precies aansluitend op uw behoefte.

Uitmuntende service

Onze service is optimaal, ook na oplevering. Omdat wij de machines voor uw productielijn van binnen en van buiten kennen, kunt u onze ondersteuning altijd inroepen bij problemen. Of dat nu na een paar maanden is of na 20 jaar, onze service blijft uitmuntend.

Duurzame relatie met u

Wij kiezen voor een duurzame relatie met onze klanten. Dat betekent concreet dat u van ons een excellente service vóór, tijdens en ná de machinebouw krijgt.

Uiteraard zijn we kostenbewust bezig. Met name in het energiezuiniger maken van de machines. Pneumatische machines zijn kostbaar in het gebruik. Daarom assembleren wij bij voorkeur machines die zonder lucht werken, maar minstens zo goed zijn.

Projecten

Hier vindt u een aantal voorbeelden van recente projecten, die wij voor nationale en internationale opdrachtgevers hebben uitgevoerd. Klik op de afbeelding voor een uitgebreide beschrijving.