Search
Telefoon nummer
+31(0)88 226 34 56

Nieuws

HomeNieuwsUitbreiding serie trilgoten

Uitbreiding serie trilgoten

Bodijn Machinewerken introduceert twee nieuwe elektromagnetische trilgoten, de vernieuwde versie van de G2 en een uitbreiding van de Bodijn BulkBlaster trilgootlijn met de BulkBlaster Light.

Bodijn-G2mkII-serie trilgoten

Bodijn G2mkII trilgoten

Na 35 jaar bijna ongewijzigd in ons programma te zijn geweest, was de G2 doseergoot aan een vernieuwing toe en introduceren we de G2mkII, welke slechts door één magneet aangedreven wordt en toch dezelfde capaciteit heeft als de G2. De G2mkII is nog steeds even aantrekkelijk geprijsd, energiezuinig en dankzij de toegepaste materialen, goed inzetbaar in (sterk) vervuilende omstandigheden.

 

 

Bodijn heeft in 3 jaar tijd goed gescoord met haar BulkBlaster. Een bijzonder krachtige en betrouwbare trilgoot en geschikt voor het meest moeilijke product. In de standaard uitvoering is de BulkBlaster al zeer aantrekkelijk geprijsd en leverbaar in tal van variaties.

Bodijn-BulkBlaster-Light-trilgoten

Bodijn BulkBlaster Light trilgoten

De nieuwe Bulkblaster Light  gaat het gat tussen de zwaardere BulkBlaster en de compacte G2mkII opvullen.
Met de nieuwste energiezuinige aandrijftechniek, een gunstige prijs, een volledig uit glad RVS opgebouwd frame, is de Light-versie uitstekend geschikt voor kleine en lichte toepassingen in bijvoorbeeld de levensmiddelenindustrie.

 

 

bodijn trilgoten-A4

Bodijn trilgoten

> Download hier de folder