Search
Telefoon nummer
+31(0)88 226 34 56

Nieuwe directie Bodijn Machinewerken

HomeNieuwsNieuwe directie Bodijn Machinewerken

Richard van der List en Dennis Doeve vormen de nieuwe directie van Bodijn Machinewerken in ’s-Gravenzande. Zij nemen daarmee, na 19 jaar, het stokje over van Jan en Jos Wasserman.

Bij Bodijn Machinewerken in ’s Gravenzande hebben de medewerkers plezier in hun werk en dat verklaart waarom de meeste collega’s er al lang werken. Zo ook Richard van der List en Dennis Doeve.

Richard van der List, begonnen als Hoofd Tekenkamer en later overgestapt naar verkoop, neemt samen met Dennis Doeve, eerder planner op de tekenkamer en later doorgegroeid naar bedrijfsleider, het bedrijf over.

De vorige directieleden, Jan en Jos Wasserman, wilden de nieuwe directie graag binnen de ‘Bodijnfamilie’ houden. “Zowel Richard als Dennis werken al jaren voor Bodijn en zij kennen als geen ander het bedrijf, de mensen en de markt. Jos en ik zien in hun de juiste personen om het bedrijf over te nemen”, aldus Jan Wasserman.

Vooruitkijken en vernieuwen

Van der List en Doeve gaan de nadruk leggen op techniek en kennis. Bodijn verkoopt maatwerk oplossingen aan (inter-)nationale bedrijven, voornamelijk in de foodsector. Zoals toeleveranciers van supermarkten of producenten van voeding. Samen met de klanten bedenken de medewerkers van Bodijn onder andere oplossingen om voedingsmiddelen te wegen, transporteren en doseren.

Oplossingen in de vorm van producten die steeds evolueren, net als de markt.
De basis voor die samenwerking met klanten is de kennis en techniek die Bodijn in huis heeft. “Van ieder nieuw product leren we. Collega’s doen waar ze goed in zijn en we streven ernaar dat ze hun kennis nog beter kunnen inzetten”, legt Dennis Doeve uit.

Van der List: “We gaan engineering extra stimuleren. Voor werkzaamheden waar geen specialistische Bodijn-kennis voor nodig is, werken we samen met leveranciers. Zo investeren we in de levertermijn, innovatie en het werkplezier van collega’s”.

De nieuwe directie van Bodijn kijkt vooruit, naar een nieuwe start van een bekende organisatie die open staat voor verandering en vernieuwing.