Search
Telefoon nummer
+31(0)88 226 34 56

Nieuws

HomeNieuws

Vacature: Buitendienstmonteur

Bij Bodijn zijn we gespecialiseerd in het ontwerpen, bouwen en installeren van industriële machines. Met meer dan 40 jaar ervaring en een supertof team van experts, leveren we op maat gemaakte oplossingen aan klanten in verschillende sectoren, zoals voeding, verpakking en logistiek. We werken zowel met nationale als internationale bedrijven.

Als Buitendienstmonteur ben jij dé persoon die onze machines installeert, repareert en onderhoudt bij onze klanten op locatie. Samen met ons team van technici en engineers zorg je ervoor dat de machines optimaal draaien en voldoen aan de wensen van de klant. Je bent ook het aanspreekpunt voor onze klanten en geeft ze technisch advies en ondersteuning.

Wat ga je precies doen?

  • Je installeert, repareert en onderhoudt machines bij klanten.
  • Je zoekt en verhelpt storingen en doet inspecties.
  • Samen met het team zorg je ervoor dat de machines goed werken.
  • Je geeft klanten technisch advies en instructies.
  • Je bouwt goede relaties op met klanten en zorgt dat ze tevreden zijn.

Wij zoeken iemand met interesse in techniek en passie voor machines. Ervaring is mooi meegenomen, maar als je technisch talent hebt, willen we je graag ontmoeten!

Heb jij interesse en ben je enthousiast? Stuur dan je cv en een korte introductie naar Dennis: d.doeve@bodijn.nl

Richard van der List en Dennis Doeve vormen de nieuwe directie van Bodijn Machinewerken in ’s-Gravenzande. Zij nemen daarmee, na 19 jaar, het stokje over van Jan en Jos Wasserman.

lees verder

Voor de productie van de beroemde Marsh Mallows ontwikkelde Bodijn Machinewerken speciale productielijnen. In deze video laten wij zien hoe Marsh Mallows worden gemaakt.

lees verder

Bodijn Machinewerken introduceert twee nieuwe elektromagnetische trilgoten, de vernieuwde versie van de G2 en een uitbreiding van de Bodijn BulkBlaster trilgootlijn met de BulkBlaster Light.

lees verder