Search
Telefoon nummer
+31(0)88 226 34 56

Nieuws

HomeNieuwsBodijn reduceert energiekosten met 50% dankzij infrarood warmtepanelen

Bodijn reduceert energiekosten met 50% dankzij infrarood warmtepanelen

Dat Bodijn Machinewerken serieus werk maakt van MVO, bewijzen niet alleen onze nieuwe energiezuinige machines en innovatieve aandrijftechnieken, ook het eigen energieverbruik maakt daar deel van uit.

Onlangs hebben wij onze energiekosten in de productiehal kritisch onder de loupe genomen. Dit heeft geleid tot de aanschaf en plaatsing van warmtepanelen met infrarood warmte.  Deze warmtepanelen hebben als belangrijkste eigenschap, dat zij personen en voorwerpen verwarmen en niet de lucht. Hierdoor verlies je minder warmte door bijvoorbeeld openstaande deuren en heb je geen last van luchtcirculatie en stof.

In de laatste uitgave van OndernemersNieuws laat energieleverancier Essent onze bedrijfsleider  Dennis Doeve aan het woord over het voordeel van warmtepanelen:

Iets voor uw bedrijfsruimte?

Vele tevreden klanten gingen u al voor. Bijvoorbeeld Dennis Doeve (45), bedrijfsleider van Bodijn Machinewerken. Dankzij de WarmtePanelen van Essent kan de fabriekshal van 1.500 m2 efficiënt per werkplek verwarmd worden. Het grootste voordeel? “Dat er geen luchtcirculatie is van schadelijke stoffen. Daarnaast is het systeem stil en energiezuinig. De verwachting is dat we maar liefst de helft minder stookkosten hebben!”