• en
  • de
  • fr
Search
Telefoon nummer
+31(0)88 226 34 56

Projecten

HomeProjectsVullijn voor basterdsuiker

Interpak B.V. - Tholen

Vullijn voor basterdsuiker

“Direct een oplossing paraat”

Basterdsuiker is een lastig product, daar weten ze bij verpakkingsbedrijf Interpak alles van. Technical manager Jeroen Hersche riep de hulp van Bodijn in om de klonterige en plakkerige suiker te verwerken tot een consumentenproduct.

“We kwamen met Bodijn in contact via een beurs. En toen we hun offerte naast die van anderen legden was de prijs-kwaliteitverhouding van Bodijn prima. Plus een goeie klik tijdens het gesprek. We zochten voor onze basterdsuikerverwerking zogeheten bulkblasters die het product zeven, schudden en kloppen, en een bijbehorende trilgoot,” zegt Hersche.

“Hun aanpak was degelijk: eerst een testfase met de basterdsuiker. We kregen daarvan een uitgebreid rapport en fotomateriaal. Na enkele aanpassingen nam Interpak de gemaakte lijn in gebruik. Na enige tijd bleek dat er toch nog klonten suiker bleven hangen. Geen probleem echter voor de medewerkers Bodijn, zij hebben het direct netjes opgelost en zonder extra kosten.” Hersche is tevreden en vraagt de machinebouwer de volgende keer weer een offerte uit te brengen.

Technische details

De opdracht: basterdsuiker zonder klonten naar de weegautomaat voeren. Dankzij onze BulkBlaster is het goed uit te zeven. De goot komt rechtstreeks met de “gruisafvoer” boven de opvoerband en de klonten gaan verder door en worden opgevangen in een container. Deze gaan op herhaling. Het resultaat: een complete vullijn voor een klontloze verpakking!

Klant: Interpak B.V. - Tholen
Oplossingen: